echipa
Anda-Ioana Sfinteș (UAUIM) – coordonator
este arhitect şi șef de lucrări în cadrul Departamentului Sinteza Proiectării de Arhitectură din UAUIM. A absolvit Masteratul de Antropologie din cadrul SNSPA în anul 2012, în lucrarea de disertație urmărind legătura dintre arhitectură, discurs muzeal și interpretarea pe care vizitatorii o dau expozițiilor Muzeului Național al Țăranului Român. În anul 2014 și-a susținut teza de doctorat cu titlul Spații-limită în antropologia arhitecturală, înființarea acestui atelier continuând direcții de cercetare identificate în cadrul acesteia.
Ruxandra Păduraru (UB)
este asistent universitar și studentă a Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, România. Are experiență în procese de co-creare/co-design, formare și facilitare comunitară. Activitatea sa se concentrează pe identificarea unor abordări incluzive și coezive pentru dezvoltarea locală, care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui oraș, punând un accent deosebit pe integrarea grupurilor marginalizate. Cu o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea proiectelor de urbanism colaborativ, Ruxandra a coordonat ateliere interdisciplinare și consultări publice pentru a promova implicarea semnificativă a comunității și soluții urbane inovatoare.
Andreea Mucibabici (UAUIM)
este masterand la Facultatea de Arhitectură din UAUIM. În 2024 și-a susținut disertația pe tema conexiunilor om-natură în mediul construit urban, urmărind potențialul proiectării ca instrument în stimularea comportamentelor pro-mediu integrate la nivel social. A intrat pentru prima oară în contact cu atelierul în 2017, ca student, la workshop-ul “Bucureşti. Valorificarea spaţiilor intermediare de tip portic”, iar din 2023 este membru al echipei de coordonare.